GAMINGTop 5 automata svih vremena

Online automati postoje tek od 1996. godine, a u to vrijeme neke su automate postale klasika koja je izdržala test vremena. Ovo je neko postignuće kad uzmete u obzir koliko je online slots igara proizvedeno od 1996. do danas – kliknite ovdje. Ukusi igara na automatima razlikuju se od igrača do igrača, ali vjerojatno je riječ o 5 najboljih mjesta svih vremena.
Online automati postoje tek od 1996. godine, a u to vrijeme neke su automate postale klasika koja je izdržala test vremena. Ovo je neko postignuće kad uzmete u obzir koliko je online slots igara proizvedeno od 1996. do danas – kliknite ovdje. Ukusi igara na automatima razlikuju se od igrača do igrača, ali vjerojatno je riječ o 5 najboljih mjesta svih vremena.

1. Utor za Kleopatru

Niti jedan top 5 svih najvećih popisa slot igara ne bi bio potpun bez uključivanja IGT-ove Cleopatre. Kleopatra je i dalje snažna i u mrežnim i u kopnenim kockarnicama. To je zapravo jedan od najpopularnijih slotova svih vremena. Također ima posebno mjesto u povijesti internetskih automata, jer je to bila igrana igra u državi New Jersey, kada je kockanje legalizirano. Kleopatra je također najpopularnija od svih utora sa sjedištem u Egiptu, a to je neko priznanje kad uzmete u obzir broj utora. Igra se na standardnoj 3-rednoj platformi s 5 kolutova i ima 20 isplatnih linija. Cleopatra nije iznenađujuće zvijezda showa i ona djeluje kao svjetski simbol. Tri ili više simbola Sphinx pokreću bonus krug od 15 besplatnih okretanja i sve se pobjede utrostručuju.

2. Book Of Dead Slot

Od cijele automata s tematskim igrama s knjigama, ima ih podosta, jedna se izdvaja od svih ostalih, a ovo je Book Of Dead. Neki kažu da je to početak knjige Of Ra, ali oboje su izuzetno popularni. U ovoj ponudi tvrtke Play’n Go pojavljuje se Rich Wilde koji je lik poput Indiane Jonesa u misiji u Egiptu radi otkrivanja nekih vrijednih drevnih artefakata. Igra je pokrenuta u siječnju 2014. godine i još uvijek je glavna stvar mnogih mrežnih streama. Book Of Dead igra se na platformi s 5 kolutova s ​​10 linija dobitka, a zvjezdasti simboli su Rich Wilde i sama knjiga. Oba su najcjenjenija simbola, a 3 ili više knjiga pale 10 besplatnih okretaja bonus kruga. Ovdje se slučajno odabire simbol kao simbol koji se širi za vrijeme trajanja bonusa koji se može ponoviti nekoliko puta.

3. Book Of Ra slot

Book Of Ra book-of-ra-free.com/hr/je jednako popularan kao Book Of Dead i dijeli mu dugovječnost. Također je vrlo sličan dizajnu kao Book Of Dead s identičnim bonus krugom.

4. Besmrtni romantični utor

Besmrtna romansa jedan je od najuspješnijih slotova svih vremena i trijumf je Microgaminga. Spakira prilično jeziv udarac zahvaljujući svojoj vampirskoj temi. Postoji niz besplatnih paketa za okretanje za otključavanje i traženje značajke Wild Desire koja se slučajno pokreće u osnovnoj igri.

5. Utor za Thunderstruck II

Još jedan sjajan ulazak Microgaminga i zasnovan na nordijskoj mitologiji, Thunderstruck II poznat je po raznolikosti besplatnih okretaja u ponudi i značajci Wild Storm.

josephbb
Moje ime je Joseph Ardon, und ich freue mich, Sie in diesem Blog zu sehen, der dem Buch der Ra-Spiele gewidmet ist. Ich arbeite als Webdesigner, und ich mag Kasino- und Computerspiele. Ich denke, dass Spielautomatenspiele die perfekte Möglichkeit sind, sich von der grausamen Realität zurückzuhalten und sich zu entspannen. Ich hoffe, moj blog wird Ihnen gefallen! Lassen Sie mich Ihnen mehr über die Spiele des Book of Ra erzählen. Book of Ra Deluxe je poznat kao Spielautomatenspiel, od Novomatic Gaming entwickelt wurde, die sowohl landgestützte Spielautomaten kao i Online-Slots herstellen. Es wird auf fünf Walzen und drei Reihen gespielt und ist Ihre klassische Spielautomatenkonfiguration mit zehn einstellbaren Gewinnlinien.

Komentariši